FIRA DE TOTS SANTS

FIRA DE TOTS SANTS

Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans i que ha recuperat també el seu vessant ramader. Dins el marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.
FIRA DE LA TARDOR

FIRA DE LA TARDOR

Fira multisectorial a l’aire lliure amb tota classe de productes de la zona. Mostra i concurs d’ovella “Xisqueta”. Activitats per a grans i xics.
FIRA DEL TINYOL

FIRA DEL TINYOL

Palau de Noguera va ser Vila Hospitalera entre 1162-1853. Aquest 2022 l’associació Palatium arrenca una proposta firal on el visitant coneixerà a través de diferents activitats i recreacions la Comanda Hospitalera de Susterris. En un escenari d’ambientació rural i de...
FIRA Q, LA FIRA DE LA QUALITAT

FIRA Q, LA FIRA DE LA QUALITAT

Fira dels principals motors econòmics de la ciutat, on també si realitzen demostracions en diferents escenaris per tal de dotar a la fira del dinamisme que l’ha anat caracteritzant en les darreres edicions.
FIRABELL DE BELLCAIRE

FIRABELL DE BELLCAIRE

FiraBell és una fira que aposta per la difusió dels productes alimentaris de proximitat i també per donar a conèixer l’artesania, el comerç i la indústria local.