2 d'abril
Fira d’artesania i gastronomia que recull oficis d’antany i noves tècniques artesanals. Durant la jornada ens acompanyen balls tradicionals, espectacles i activitats per a tota la família. Dedicada al Griu, un personatge mitològic que forma part del bestiari de la vila de Peramola.
5 i 6 de juny
Mercat medieval on es poden comprar objectes i productes artesanals, veure com treballen artesans en oficis tradicionals, degustar receptes medievals, etc.
14 d'agost
A la fira hi participaran uns dotze formatgers artesans de l’Alt Urgell i comarques properes, com també un elaborador de melmelades, un flequer artesà, un celler de vins, un celler de Clàssic Penedès i una cervesa artesana. Mitjançant la compra d’uns tiquets, els visitants podran degustar tots aquests productes.
Del 3 al 5 de setembre
Festa del Llibre Pirinenc i premis literaris “Homilies d’Organyà“. L’espai firal el protagonitza el llibre del Pirineu, amb la presència d’editorials i llibreries del territori.
Del 15 (tarda) al 17 d’octubre
El saló inclou la 27a Fira de Formatges Artesanals del Pirineu, que reuneix una quarantena de formatgers artesans del Pirineu català, aragonès, navarrès, basc i francès. La Fira inclou un espai de degustació i venda, una Jornada Tècnica, tastos guiats i presentacions a les Aules de Tast i el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu.
1 de novembre
Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans. Dins del marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.
27 i 28 de novembre
Una de les fires de muntanya de més tradició i anomenada, que dedica espais als productes artesanals i ramaders.