29 de març de 2024
Fira d’artesania i gastronomia que recull oficis d’antany i noves tècniques artesanals. Durant la jornada ens acompanyen balls tradicionals, espectacles i activitats per a tota la família. Dedicada al Griu, un personatge mitològic que forma part del bestiari de la vil·la de Peramola.
Del 5 al 7 d'abril de 2024
Fira dedicada als jocs de taula.
26 de maig de 2024
Productes artesans relacionats amb la transformació de les plantes aromàtiques i medicinals, remeis, tisanes, cosmètica natural.  
17 d'agost de 2024
A la fira i participaran uns deu formatgers artesans de l’Alt Urgell i comarques properes, com també un elaborador de melmelades, un flequer artesà, un celler de vins, un celler de Clàssic Penedès i una cervesa artesana. Mitjançant la compra d’uns tiquets, els visitants podran degustar tots aquests productes.
Del 30 d'agost a l'1 de setembre de 2024
Festa del Llibre Pirinenc i premis literaris “Homilies d’Organyà“. L’espai firal el protagonitza el llibre del Pirineu, amb la presència d’editorials i llibreries del territori.
Del 20 al 22 de setembre de 2024
Fira dedicada al vehicles clàssics, amb competició de Chrono Race amb Hot Rods i altres clàssics americans, exhibició de ball country i swing, concerts de rockabilly, etc.
Del 18 al 20 d'octubre de 2024
El saló inclou la Fira de Formatges Artesanals del Pirineu, que reuneix una quarantena de formatgers artesans del Pirineu català, aragonès, navarrès, basc i francès. La Fira inclou un espai de degustació i venda, una Jornada Tècnica, tastos guiats i presentacions a les Aules de Tast i el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu.
26 i 27 d’octubre de 2024
Fira multisectorial d’oci i lleure amb activitats de muntanya, artesania i gastronomia local.
1 de novembre de 2024
Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans i que ha recuperat també el seu vessant ramader. Dins el marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.