Del 31 de març al 2 d'abril de 2023
Fira dedicada als jocs de taula.
7 d'abril de 2023
Fira d’artesania i gastronomia que recull oficis d'antany i noves tècniques artesanals. Durant la jornada ens acompanyen balls tradicionals, espectacles i activitats per a tota la família. Dedicada al Griu, un personatge mitològic que forma part del bestiari de la vil·la de Peramola.
Maig de 2023 (Per determinar)
Productes artesans relacionats amb la transformació de les plantes aromàtiques i medicinals, remeis, tisanes, cosmètica natural.
19 d'agost de 2023
A la fira i participaran uns deu formatgers artesans de l’Alt Urgell i comarques properes, com també un elaborador de melmelades, un flequer artesà, un celler de vins, un celler de Clàssic Penedès i una cervesa artesana. Mitjançant la compra d’uns tiquets, els visitants podran degustar tots aquests productes.
De l'1 al 3 de setembre de 2023
Festa del Llibre Pirinenc i premis literaris “Homilies d’Organyà“. L’espai firal el protagonitza el llibre del Pirineu, amb la presència d’editorials i llibreries del territori.
23 i 24 de setembre de 2023
Fira dedicada al vehicles clàssics, amb competició de Chrono Race amb Hot Rods i altres clàssics americans, exhibició de ball country i swing, concerts de rockabilly, etc.
Octubre de 2023 (Per determinar)
Fira multisectorial d’oci i lleure amb activitats de muntanya, artesania i gastronomia local.
Del 13 al 15 d'octubre de 2023
El saló inclou la Fira de Formatges Artesanals del Pirineu, que reuneix una quarantena de formatgers artesans del Pirineu català, aragonès, navarrès, basc i francès. La Fira inclou un espai de degustació i venda, una Jornada Tècnica, tastos guiats i presentacions a les Aules de Tast i el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu.
1 de novembre de 2023
Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans i que ha recuperat també el seu vessant ramader. Dins el marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.