15 d’abril de 2022
Ara fa més de cent anys els mercats eren molt diferents de com són ara. Els productes, les parades, els oficis d’abans, les olors, les tradicions, els costums, etc. Cada Divendres Sant Torà recupera les tradicions mercadals del passat i ens ofereix productes artesans de qualitat.
12 i 13 de juny de 2022
Fira dedicada a productes derivats de l’ou i artesanals de la comarca de la Segarra. El nom de la fira és degut al fet que en aquesta localitat hi ha un gran nombre de granges de gallines ponedores, cosa que converteix Sant Guim en una de les màximes poblacions productores d’ous de tot Catalunya.
16 de juliol de 2022
El Mercat Romà és una festa local d’interès turístic de Catalunya que té com a principal objectiu recrear la manera de viure en una ciutat romana del segle I aC-I dC. S’hi rememora els orígens prehistòrics i romans de la vila.
21 de juliol de 2022
El visitant de la fira podrà conèixer diferents mestres lutiers, la forma dels seus instruments, analitzar-ne les parts, observar els dissenys dels diferents models i els materials. Les escoles de luteria, al llarg del temps, han estat molt importants per la gran varietat de sonoritats que han sorgit dels seus instruments.
27 i 28 d’agost de 2022
La Fira del Gran Boc, instal·lada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa. Activitat incorporada a l’Aquelarre des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.
2 d’octubre de 2022
Fira amb parades de conserves, verdures, fruites, confitures, formatges, pa, xocolata, artesanies en diferents materials, carbasses artístiques, etc. Converteixen Sedó en un agradable i saludable passeig on gaudir del paisatge de tardor de la Segarra.
30 d’octubre de 2022
Fira d’artesania, gastronomia i colles de diables organitzada per les Forces Diabòliques de Sanaüja per promoure la cultura del foc.
4 i 10 de desembre
Al voltant de les festes de Nadal, diverses poblacions de la Segarra celebren una fira de productes artesans de temàtica nadalenca. La fira es complementa amb diverses activitats pròpies d’aquestes dates.