18 i 19 de maig de 2024
La Fira és un aparador multitudinari i multisectorial de la realitat de les terres segarrenques i un referent per a la resta de comarques. El dia 15 se celebra la tradicional concentració i desfilada de tractors i carretes engalanades.
8 i 9 de juny de 2024
Fira dedicada a productes derivats de l’ou i artesanals de la comarca de la Segarra. El nom de la fira és degut al fet que en aquesta localitat hi ha un gran nombre de granges de gallines ponedores, cosa que converteix Sant Guim en una de les màximes poblacions productores d’ous de tot Catalunya.
20 de juliol de 2024
El Mercat Romà és una festa local d’interès turístic de Catalunya que té com a principal objectiu recrear la manera de viure en una ciutat romana del segle I aC- I dC. Es rememora els orígens prehistòrics i romans de la vila.
Data per determinar
El visitant de la fira podrà conèixer diferents mestres lutiers, la forma dels seus instruments, analitzar-ne les parts, observar els dissenys dels diferents models i els materials. Les escoles de luteria, al llarg del temps, han estat molt importants per la gran varietat de sonoritats que han sorgit dels seus instruments.
24 i 25 d’agost de 2024
La Fira del Gran Boc, instal·lada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa. Activitat incorporada a l’Aquelarre, des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.
6 d’octubre de 2024
Fira amb parades de conserves, verdures, fruites, confitures, formatges, pa, xocolata, artesanies en diferents materials, carbasses artístiques, etc. Converteixen Sedó en un agradable i saludable passeig on gaudir del passatge de tardor de la Segarra.
Data per determinar
Fira que homenatja al patró dels pagesos catalans. Es desenvolupa en una única jornada on els visitants podran degustar diferents productes de proximitat i on podran gaudir de l’exposició de tractors, eines i estris antics i música en directe.
27 d’octubre de 2024
Fira d’artesania, gastronomia i colles de diables organitzada per les Forces Diabòliques de Sanaüja per promoure la cultura del foc.
15 de desembre de 2024 (per confirmar)
Fira d’artesania i productes nadalencs que es desenvolupa a la població de Sant Guim de Freixenet.