27 i 28 de febrer
Els concessionaris d’Agramunt exposen més d’un centenar de vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i gerència. Paral·lelament, a l’Espai Mobilitat del Futur es mostren automòbils elèctrics i híbrids.
15 i 16 de maig
Gran varietat de cócs de Tàrrega, coques de recapte i tota mena de productes de fleca es donen cita en aquest saló gastronòmic, on s’apleguen més d’una vintena d’expositors en el marc de la Festa Major de Tàrrega.
15 de maig
Mercat d’intercanvi i venda de productes de segona mà. L’objectiu és donar una segona oportunitat a la roba, calçat, joguines, petits mobles, objectes de decoració, bosses… que ocupen espai a casa i ja no s’utilitzen.
Del 28 al 30 de maig
Cita amb les principals marques del sector de l’automoció per mitjà de concessionaris i establiments multimarca. Més de 4.000 m2 d’exposició i més de 300 vehicles d’ocasió, gerència i Km0 a preus molt avantatjosos.
29 de maig
L’objectiu d’aquesta mostra és posar a l’abast dels visitants les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre i, alhora, oferir la possibilitat d’adquirir-los en els estands que hi participen. Durant la jornada també es fa la 5a Ruta d’Enoturisme, activitats infantils i musicals, maridatges i tastos gastronòmics.
29 de maig
Fira Vallbonatura mostra tot un ventall d’experiències a la vall del Maldanell, amb activitats relacionades amb la natura, el territori i el paisatge i la seva gent.
5 de juny
Jornada de caire festiu, en què es poden degustar gran varietat de cerveses artesanes per a tots els gustos.
Juliol. Data per determinar
Fira, mercat de productes agroalimentaris de proximitat, espai gastronòmic, tast, showcooking, networking i presentacions de productes exclusius i maridatges.
7 i 8 d'agost
El Mercat Medieval és una aventura d’un poble petit, decidit i voluntariós, que reviu el dret a mercat atorgat el 1294 amb paradistes, artesans, espectacles de carrer, visites guiades, teatre i activitats per als infants i adolescents, com l’escape room medieval.