25 i 26 de febrer de 2023
Els concessionaris d’Agramunt exposen més d’un centenar de vehicles d’ocasió, kilòmetre 0 i gerència. Paral·lelament, hi haurà una mostra de vehicles elèctrics i híbrids, amb tallers i xerrades.
23 i 24 d'abril de 2023 (Per determinar)
Fira dedicada als particulars que fan hort o volen fer hort, tant per als que en saben i poden aportar experiència com per als que vulguin començar i busquin resoldre els seus dubtes. Una fira plena de xerrades, tallers i conferències per saber més sobre els nostres horts i tot el que els envolta. Amb […]
Del 29 d'abril a l'1 de maig de 2023 (Per determinar)
Trobada de grups per recrear, amb el castell de fons, una ambientació històrica del dia a dia de l’Edat Mitjana a la vila de Ciutadilla. S’hi fan tornejos (com el de tir amb arc), tallers (com el d’esgrima), el setge al castell, actuacions teatrals i musicals i àpats medievals.
7 i 8 de maig de 2023 (Per determinar)
Rememora els fets ocorreguts a Castellserà, a finals del s. XV i primers del s. XVI, relacionats amb els bandolers. Fets molts d’ells relacionats amb el bandoler, cap de quadrilla i fill de la vila, Perot d’Argensola. Per això els veïns es vesteixen d’acord amb l’època durant els dies en què se celebren els seus […]
13 i 14 de maig de 2023
Tàrrega convida a tastar les especialitats gastronòmiques. Es tracta d’un atractiu aparador del cóc urgellenc i de diverses receptes flequeres, a més d’altres propostes d’alimentació.
13 de maig de 2023
Mercat d’intercanvi i venda de productes de segona mà. L’objectiu és donar una segona oportunitat a la roba, calçat, joguines, petits mobles, objectes de decoració, bosses… que ocupen espai a casa i ja no s’utilitzen.
26, 27 i 28 de maig de 2023
Cita amb les principals marques del sector de l’automoció amb una àmplia gamma de cotxes de segona mà, que s’exposen al públic en 4.000 m2 de superfície, fins a gairebé 300 unitats per part de 15 concessionaris de vehicles de Tàrrega i la província de Lleida.
27 de maig de 2023
L’objectiu d’aquesta mostra és posar a l’abast dels visitants les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre i, alhora, oferir la possibilitat d’adquirir-los en els estands que hi participen. Durant la jornada també s’hi fa la 5a Ruta d’Enoturisme, activitats infantils i musicals, maridatges i tastos gastronòmics.
3 de juny de 2023
La fira aplega una quinzena d’elaboradors que posen a la venda cerveses artesanes d’arreu del territori català. A més de les degustacions de diverses varietats d’aquest producte també s’ofereix música en directe i demostracions de cuina.