24 i 25 de febrer de 2024
Els concessionaris d’Agramunt exposen més d’un centenar de vehicles d’ocasió, kilòmetre 0 i gerència. També s’ha incorporat una mostra d’automòbils elèctrics i híbrids.
6 i 7 d'abril de 2024
Fira dedicada als particulars que fan hort o volen fer hort, tant per als que en saben i poden aportar experiència com per als que vulguin començar i busquin resoldre els seus dubtes. Una fira, plena de xerrades, tallers i conferències per saber més sobre els nostres horts i tot el que els envolta. Amb […]
4 i 5 de maig de 2024 (per confirmar)
Trobada de grups procedents de diversos indrets de Catalunya i d’Espanya per recrear amb el castell de fons una ambientació històrica del dia a dia de l’edat mitjana a la vila. Pel que fa a les activitats s’hi podran veure tornejos, tallers de dansa i d’esgrima, torneig de tir amb arc, el setge al castell, […]
Inicis de maig de 2024 (per determinar)
Rememora els fets ocorreguts a Castellserà, a finals del s. XV i primers del s. XVI, relacionats amb els bandolers. Fets molts d’ells relacionats amb el bandoler, cap de quadrilla i fill de la vila, Perot d’Argensola. Per això els veïns es vesteixen d’acord amb l’època durant els dies en què se celebren els seus […]
11 i 12 de maig de 2024
En el marc de la Festa Major, forns i pastisseries de proximitat posen a disposició de les persones visitants els seus cócs d’escalivada, carabassó, llonganissa, samfaina i moltes altres especialitats de fleca… Una fira gastronòmica amb més de 5.000 degustacions!
11 de maig de 2024
Mercat d’intercanvi i venda de productes de segona mà. L’objectiu és donar una segona oportunitat a la roba, calçat, joguines, petits mobles, objectes de decoració, bosses… que ocupen espai a casa i ja no s’utilitzen.
Del 17 al 19 de maig de 2024
Més de 4.000 metres quadrats d’exposició amb una àmplia gamma de cotxes de segona mà i km0. Una oportunitat tant per als concessionaris de la província com per a totes les persones que busquin ofertes en vehicles de segona mà o d’ocasió.
25 de maig de 2024
L’objectiu d’aquesta mostra és posar a l’abast dels visitants les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre i, alhora, oferir la possibilitat d’adquirir-los en els estands que hi participen. Durant la jornada també s’hi fa la 5a Ruta d’Enoturisme, activitats infantils i musicals, maridatges i tastos gastronòmics.
1 de Juny de 2024
La fira aplega una quinzena d’elaboradors que posen a la venda cerveses artesanes d’arreu del territori català. A més de les degustacions de diverses varietats d’aquest producte també s’ofereix música en directe i demostracions de cuina.