1 de maig (per confirmar)
Alimentació, economia, cultura i sostenibilitat seran els eixos de Vianda, un festival de gastronomia de muntanya que se celebrarà a la Pobla de Segur, amb caràcter anual i amb espais com el Mercat de Viandes o l’Espai Brasa, on es podrà gaudir dels productes agroalimentaris de la nostra terra.
8 i 9 de maig
Fira Pallars Terra de Corder i 5a Festa Pallars de Foc. La fira tindrà com a fil conductor el corder del Pallars, la gastronomia i el foc.
22 de maig
Fira d’art al centre històric i esdeveniment gastronòmic nocturn a la plaça Capdevila amb la presència de restauradors, productors locals i música en directe.
6 de juny
Novena edició de la fira que té com a temàtica central la mel. A més a més, a la fira s’apleguen diversos tipus d’artesans, amb productes alimentaris i d’artesania.
11, 12 i 13 de juny
Fira per donar a conèixer els cellers i els seus vins, tant de la comarca com de l’Alt Pirineu. El tast de vins s’acompanya amb la degustació de productes elaborats pels restaurants de la comarca. El dissabte es poden visitar els cellers particulars de les veïnes i veïns de la vila.
19 de juny
El Red Mountain Beer Festival és el primer festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya i té la voluntat de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.
14 i 15 d’agost
La proposta pretén donar a conèixer, d’una manera innovadora, els espais que havien servit per aixoplugar els animals durant els dies de fira –l’antiga fira de bestiar de peu rodó–, substituint les mules per les obres d’art. Així mateix, vol ser un espai perquè els artistes mostrin les seves creacions artístiques de pintura, escultura i […]
2 i 3 d’octubre
Concurs de Cavall Pirinenc Català i mostra d’ovella xisqueta. Concurs d’animals de raça bruna, mostra i mercat de vaques de raça bruna, xarolesa, llemosina, flevick i salers. La fira també inclou demostracions d’antics oficis relacionats amb la ramaderia i la vida rural, la Fireta, un espai especialment pensat per a la mainada amb jocs i […]
10 d'octubre
La Fira del Mostillo gira al voltant d’aquest dolç, s’acompanya de parades de productes artesans i d’altres activitats, com actuacions musicals, visites guiades al patrimoni cultural, un esmorzar de fira i una trobada de forjadors, en la qual cada any es crea conjuntament una escultura de ferro forjat per embellir els carrers del poble.