30 d'abril de 2022
Fira de caire cultural al voltant del circ. Espectacles d’acrobàcies, tallers infantils i familiars, concerts, pallassos i mags completen un esdeveniment festiu dedicat als més petits/es.
1 de maig de 2022 (per confirmar)
Alimentació, economia, cultura i sostenibilitat seran els eixos de Vianda, un festival de gastronomia de muntanya que se celebrarà a la Pobla de Segur amb caràcter anual, amb espais com el Mercat de Viandes o l’Espai Brasa, on es podrà gaudir dels productes agroalimentaris de la nostra terra.  
7 i 8 de maig de 2022
El dissabte tindrà lloc el mercat firal i activitats complementàries i el diumenge, la menjada popular de corder del Pallars.
Juny de 2022 (per determinar)
Desena edició de la fira que té com a temàtica central la mel. A més a més, a la fira s’apleguen diversos tipus d’artesans, amb productes alimentaris i d’artesania.
10, 11 i 12 de juny de 2022
Fira per donar a conèixer els cellers i els seus vins, tant de la comarca com de l’Alt Pirineu. El tast de vins s’acompanya amb la degustació de productes elaborats pels restaurants de la comarca. El dissabte es poden visitar els cellers particulars de les veïnes i veïns de la vila.
25 de juny de 2022
Palau de Noguera va ser Vila Hospitalera entre 1162-1853. Aquest 2022 l’associació Palatium arrenca una proposta firal on el visitant coneixerà a través de diferents activitats i recreacions la Comanda Hospitalera de Susterris. En un escenari d’ambientació rural i de l’època barroca, també es faran visites guiades i s’obriran cellers i eres de la vila […]
13 i 14 d’agost de 2022
La proposta pretén donar a conèixer, d’una manera innovadora, els espais que havien servit per aixoplugar els animals durant els dies de fira –l’antiga fira de bestiar de peu rodó–, substituint les mules per les obres d’art. Així mateix, vol ser un espai perquè els artistes mostrin les seves creacions artístiques de pintura, escultura i […]
1 i 2 d’octubre de 2022
Concurs de Cavall Pirinenc Català i Concurs d’animals de raça bruna, mostra i mercat de vaques de raça bruna, xarolesa, llemosina, flevick i salers. Mostra d’ovella xisqueta. La fira també inclou demostracions d’antics oficis relacionats amb la ramaderia i la vida rural; la Fireta, un espai especialment pensat per a la mainada amb jocs i […]
9 d'octubre de 2022
La Fira del Mostillo gira al voltant d’aquest dolç, s’acompanya de parades de productes artesans i d’altres activitats, com actuacions musicals, visites guiades al patrimoni cultural, un esmorzar de fira i una trobada de forjadors, en la qual cada any es crea conjuntament una escultura de ferro forjat per embellir els carrers del poble.