5 i 6 de març
Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la 6a Festa del Vi.
10 i 11 d'abril
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]
2 de maig
Diada cultural i lúdica en la qual, a més de les parades pròpies d’una fira, s’hi ofereixen diferents activitats artístiques, esportives, gastronòmiques i es potencien les iniciatives musicals locals. Exposicions diverses, esmorzar i dinar popular.
Del 14 al 16 de maig
68a edició de la fira multisectorial, que es converteix en l’aparador de tota la comarca. El públic hi pot trobar bestiar, artesania, indústria, comerç, entitats, actes lúdics i culturals, entre altres.
Segona quinzena de maig (data per confirmar)
Fira del caçador amb venda d’equipament per a caçadors, venda de menjar i complements per a gossos, criadors de gossos, de perdius, de conills, de llebres, etc. Demostració de cant d’ocells i venda de productes artesans.
24 i 25 de juliol
Cap de setmana lúdic i cultural de rememoració del passat medieval i tèxtil de la Vall de Lord en què se celebra un mercat artesà ambientat en l’època dins el nucli antic de la vila.
9 i 10 d’octubre
Recuperació d’una de les fires que se celebraven durant els s. XVII i XVIII al Solsonès. Estands de productes artesans elaborats pels veïns i veïnes de Llobera i de la comarca. Mostra d’oficis, exposició de fotografies, concert, caminada popular i xerrades-debat.
23 i 24 d’octubre
13a edició de la Fira del Bolet. Venda i tastets de bolets i productes artesanals de la comarca. Exposicions i concursos. Sortida i xerrada sobre el món del bolet i el respecte als boscos. També se celebrarà la 4a edició de l’Ecològica, que aplegarà expositors de productes ecològics i de teràpies per a la salut.
30 i 31 d'octubre
Fira que s’inspira en la llegenda dels “Tres savis prudents dels Piteus” en la qual es fa un concurs de carbasses, un mercat de productes agroalimentaris al nucli antic i actes ambientats al món de la pagesia.