12 i 13 de març de 2022
18a edició de la fira. Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la Festa del Vi.
2 i 3 d'abril de 2022
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]
Primer cap de setmana de maig de 2022 (per confirmar)
Diada cultural i lúdica en la qual, a més de les parades pròpies d’una fira, s’hi ofereixen diferents activitats artístiques, esportives, gastronòmiques i es potencien les iniciatives musicals locals. Exposicions diverses, esmorzar i dinar popular.
14 i 15 de maig de 2022
69a edició de la fira multisectorial, que es converteix en l’aparador de tota la comarca. El públic hi pot trobar bestiar, artesania, indústria, comerç, entitats, actes lúdics i culturals, entre altres.
22 de maig de 2022
Fira del caçador amb venda d’equipament per a caçadors, venda de menjar i complements per a gossos, criadors de gossos, de perdius, de conills, de llebres, etc. Demostració de cant d’ocells i venda de productes artesans.
30 i 31 de juliol de 2022
Cap de setmana lúdic i cultural de rememoració del passat medieval i tèxtil de la Vall de Lord en què se celebra un mercat artesà ambientat en l’època dins del nucli antic de la vila.
8 i 9 d’octubre de 2022
Recuperació d’una de les fires que se celebraven durant els s. XVII i XVIII al Solsonès. Estands de productes artesans elaborats pels veïns i veïnes de Llobera i de la comarca. Mostra d’oficis, exposició de fotografies, concert, caminada popular i xerrades-debat.
8 i 9 d'octubre de 2022
Fira que s’inspira en la llegenda dels “Tres savis prudents dels Piteus” en la qual es fa un concurs de carbasses, un mercat de productes agroalimentaris al nucli antic i actes ambientats al món de la pagesia.
22 i 23 d’octubre de 2022
2a edició. S’hi celebra el tradicional mercat del bolet i tot d’activitats relacionades amb aquest producte del bosc. També disposa d’un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient. A més, s’hi celebren la Jornada Masies Sostenibles i […]