2 i 3 de març de 2024
20a edició de la fira. Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la Festa del Vi.
6 i 7 d'abril de 2024
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]
29 de març de 2024
Cada Divendres Sant Torà recupera les tradicions mercadals del passat i ens ofereix productes artesans de qualitat amb un mercat dins al centre històric de la Vila. Els productes, les parades, els oficis d’abans, les olors, les tradicions, els costums, etc.
5 de maig de 2024
Diada cultural i lúdica en la qual, a més de les parades pròpies d’una fira, s’hi ofereixen diferents activitats artístiques, esportives, gastronòmiques i es potencien les iniciatives musicals locals.
11 i 12 de maig de 2024
71a edició de la fira multisectorial que es converteix en l’aparador de tota la comarca. El públic hi pot trobar bestiar, artesania, indústria, comerç, entitats, actes lúdics i culturals, entre altres actes.
24 de juny de 2024
La Baquiol és una festa per a recordar i reivindicar a Teresa Guardia, una bioscana que va viure entre els segles XVIII i XIX i que va morir cremada a la foguera pels seus propis veïns. Es diu que va ser l’última “bruixa” cremada a Catalunya. La festa, que arriba a la seva quarta edició, […]
6 i 7 de juliol de 2024
Cap de setmana lúdic i cultural de rememoració del passat medieval i tèxtil de la Vall de Lord en que se celebra un mercat artesà ambientat en l’època dins el nucli antic de la vila així com diferents actes culturals.
12 i 13 d’octubre de 2024
Recuperació d’una de les fires que se celebraven durant els s. XVII i XVIII al Solsonès. Estands de productes artesans elaborats pels veïns i veïnes de Llobera i de la comarca. Mostra d’oficis, exposició de fotografies, concert, caminada popular i xerrades-debat.
12 d'octubre de 2024
Fira que s’inspira en la llegenda dels “Tres savis prudents dels Piteus” en la qual es fa un concurs de carbasses, un mercat de productes agroalimentaris al nucli antic i actes ambientats al món de la pagesia.