4 i 5 de març de 2023
19a edició de la fira. Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la Festa del Vi.
25 i 26 de març de 2023
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]
7 de maig de 2023
Diada cultural i lúdica en la qual, a més de les parades pròpies d’una fira, s’hi ofereixen diferents activitats artístiques, esportives, gastronòmiques i es potencien les iniciatives musicals locals.
13 i 14 de maig de 2023
70a edició de la fira multisectorial que es converteix en l’aparador de tota la comarca. El públic hi pot trobar bestiar, artesania, indústria, comerç, entitats, actes lúdics i culturals, entre altres actes.
22 i 23 de juliol de 2023
Cap de setmana lúdic i cultural de rememoració del passat medieval i tèxtil de la Vall de Lord en que se celebra un mercat artesà ambientat en l’època dins el nucli antic de la vila així com diferents actes culturals.
7 i 8 d’octubre de 2023
Recuperació d’una de les fires que se celebraven durant els s. XVII i XVIII al Solsonès. Estands de productes artesans elaborats pels veïns i veïnes de Llobera i de la comarca. Mostra d’oficis, exposició de fotografies, concert, caminada popular i xerrades-debat.
8 d'octubre de 2023
Fira que s’inspira en la llegenda dels “Tres savis prudents dels Piteus” en la qual es fa un concurs de carbasses, un mercat de productes agroalimentaris al nucli antic i actes ambientats al món de la pagesia.
21 i 22 d’octubre de 2023
3a edició. S’hi celebra el tradicional mercat del bolet i tot d’activitats relacionades amb aquest producte del bosc. També disposa d’un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient. A més, s’hi celebren la Jornada Masies Sostenibles i […]
19 de novembre de 2023
Mercat amb parades de productors locals de trumfos i artesans. Al llarg del mercat es poden veure demostracions de cuita de trumfos al caliu i demostracions de cuita de truites amb trumfos en un fogó natural i ecològic. S’hi pot trobar una gran varietat de tallers infantils i es pot visitar el Salí i descobrir […]