27 i 28 de febrer
Exposició de drons de competició, pista de vol, circuit indoor, competicions de drons amb càmeres de vídeo, tallers i masterclass, etc.
13 de març
Fira que vol oferir un espai de difusió i promoció de productes independentistes i etiquetats en català, a més de ser un punt de trobada festiu, lúdic i familiar i amb un acte concret de reivindicació per totes i tots els qui treballen en el camí cap a la independència.
29 de maig
Fira Vallbonatura mostra tot un ventall d’experiències a la vall del Maldanell, amb activitats relacionades amb la natura, el territori i el paisatge i la seva gent.
Juny (per concretar)
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
28 i 29 d’agost
La Fira del Gran Boc, instal·lada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa. Activitat incorporada a l’Aquelarre des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.
Del 30 de setembre al 3 d’octubre
Desenes de mags, professionals i amateurs participen fent demostracions de màgia al carrer o en els escenaris que s’habiliten per les places i els carrers. Presència de representants artístics i tallers infantils, mercat màgic, màgia escolar i solidària, sessions de màgia golfa totes les nits i un llarg etcètera d’activitats.
2 d'octubre
Fira de petit format d’àmbit rural i de muntanya en el marc de Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils, amb espectacles, contes, exposicions i una biblioteca a “cel obert”.