9 de març de 2024
Fira que vol oferir un espai de difusió i promoció de productes independentistes i etiquetats en català, a més de ser un punt de trobada festiu, lúdic i familiar i amb un acte concret de reivindicació per totes i tots els qui treballen en el camí cap a la independència.
6 i 7 d'abril de 2024
Promoció i venda de productes de proximitat, jornades tècniques i d’altres activitats complementàries.
25 de maig de 2024
Fira de maridatge de cultura i gastronomía, amb tastos, parades de productes de proximitat, libres, música, etc.
Data per determinar
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
8 i 9 de juny de 2024
Fira Vallbonatura mostra i permet descobrir tot un ventall d’experiències a la vall del Maldanell, amb activitats relacionades amb la natura.
Del 6 a l'11 d'agost de 2024
Activitats astronòmiques com observacions solars i nocturnes, visites guiades, tallers, xerrades o planetari mòbil entre altres experiències, combinades amb activitats de lleure nocturn a Tiurana, destinació turística Starlight.
24 i 25 d’agost de 2024
La Fira del Gran Boc, instal·lada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa. Activitat incorporada a l’Aquelarre, des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.
Del 3 al 6 d’octubre de 2024
Desenes de mags, professionals i amateurs participen fent demostracions de màgia al carrer o en els escenaris que s’habiliten per les places i carrers. Presència de representants artístics, tallers infantils, mercat màgic, màgia escolar i solidària. També parades de productes artesans i de proximitat, així com l’espai de diversió infantil.
5 d'octubre de 2024
Fira de petit format d’àmbit rural i de muntanya en el marc de Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils, amb espectacles, contes, exposicions i una biblioteca a “cel obert”.