Data per determinar
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
11 de març de 2023
Fira que vol oferir un espai de difusió i promoció de productes independentistes i etiquetats en català, a més de ser un punt de trobada festiu, lúdic i familiar i amb un acte concret de reivindicació per totes i tots els qui treballen en el camí cap a la independència.
10 de juny de 2023
Fira Vallbonatura mostra i permet descobrir tot un ventall d’experiències a la vall del Maldanell, amb activitats relacionades amb la natura, la fauna, el territori i el paisatge i la seva gent.
28 i 29 d’agost de 2023
La Fira del Gran Boc, instal·lada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa. Activitat incorporada a l’Aquelarre des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.
Del 5 al 8 d’octubre de 2023
Desenes de mags, professionals i amateurs participen fent demostracions de màgia al carrer o en els escenaris que s’habiliten per les places i carrers. Presència de representants artístics, tallers infantils, mercat màgic, màgia escolar i solidària. També parades de productes artesans i de proximitat, així com l’espai de diversió infantil.
7 d'octubre de 2023
Fira de petit format d’àmbit rural i de muntanya en el marc de Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils, amb espectacles, contes, exposicions i una biblioteca a “cel obert”.
Del 9 al 12 de novembre de 2023
16a Trobada d’aficionats a les noves tecnologies.