18, 19 i 20 de febrer de 2022
Exposició de drons de competició, pista de vol, circuit indoor, competicions de drons amb càmeres de vídeo, tallers i masterclass, etc.
11 i 12 de juny de 2022
Fira del col·leccionista de Playmobil amb exposicions de diorames (recreacions d’escenes històriques, imaginàries o del món real), parades de venda i intercanvi de peces i zona d’atraccions i tallers infantils.
11 i 12 de juny de 2022
Fira Vallbonatura mostra i permet descobrir tot un ventall d’experiències a la vall del Maldanell, amb activitats relacionades amb la natura, la fauna, el territori i el paisatge i la seva gent.
11 i 12 de juny de 2022
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
4, 5, 6 i 7 d'agost de 2022
Activitats com tallers, conferències, visites guiades, fotografia nocturna, ioga, cinema sota les estrelles, observacions amb telescopi, caminada nocturna, entre d’altres, i relacionades amb la certificació Starlight que acredita Tiurana com a destinació turística on observar-hi el cel nocturn en tota la seva esplendor.
14 d'agost de 2022
Actuació musical del conjunt Armonia Concertada, format per una soprano, un tenor i amb l’acompanyament musical d’un llaüt. Música relaxant de molta qualitat amb l’excel·lent sonoritat que ofereix l’ermita romànica de Solés i dins del FeMAP, un festival itinerant que aterra per segon any a Tiurana.
27 i 28 d’agost de 2022
La Fira del Gran Boc, instal·lada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa. Activitat incorporada a l’Aquelarre des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.
Del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2022
Desenes de mags, professionals i amateurs, participen fent demostracions de màgia al carrer o als escenaris que s’habiliten per les places i els carrers. Presència de representants artístics, tallers infantils, mercat màgic, màgia escolar i solidària. També parades de productes artesans i de proximitat, així com l’espai de diversió infantil.
Octubre (per determinar)
Fira de petit format d’àmbit rural i de muntanya en el marc de Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils, amb espectacles, contes, exposicions i una biblioteca a “cel obert”.