24 i 25 d’abril
Fira Q, la Fira de la Qualitat és un esdeveniment comercial i de promoció de la ciutat on s’integren els sectors econòmics més potents de Balaguer, com ara el comerç i serveis, la construcció i l’habitatge, el producte de proximitat, la restauració i l’oci. Tot un reflex del potencial de la nostra ciutat i comarca, […]
15 de maig
Mercat d’intercanvi i venda de productes de segona mà. L’objectiu és donar una segona oportunitat a la roba, calçat, joguines, petits mobles, objectes de decoració, bosses… que ocupen espai a casa i ja no s’utilitzen.
15 d’agost
Fira del producte de proximitat per donar a conèixer arreu de la comarca els productes propis del municipi, amb la participació dels petits productors i el comerç del poble i oberta als professionals que treballin amb producció o elaboració pròpia i artesans.
25 i 26 de setembre
Monogràfic de la cultura, el lleure i el civisme, on es donen a conèixer les diferents entitats no només de la ciutat de Balaguer sinó també de la comarca. Amb actuacions paral·leles durant tot el dia al bell mig del Mercadal.
16 i 17 d'octubre
La vila d’Alcarràs fa molts anys que celebra una activitat firal amb la finalitat de promocionar l’economia del poble aglutinant agricultura, ramaderia i comerç.
19 al 21 d'octubre
Fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions. Destaquen també les nombroses jornades tècniques.
19 al 21 d’octubre
Saló professional de serveis i equipaments per als càmpings i els allotjaments turístics, que s’ha convertit en un punt de trobada de propietaris i gerents de càmpings, allotjaments turístics, resorts, ciutats de vacances, establiments esportius i de lleure, etc.
6 i 7 de novembre
El saló reuneix expositors d’una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. Les desfilades de moda de les cases comercials són un altre dels atractius de la fira.