Del 21 al 23 de febrer de 2023
Espai de trobada virtual entre la Paeria i el seus potencials proveïdors per promoure una contractació pública sostenible, transparent, accessible i per impulsar la participació de pimes, firmes locals, emprenedores i innovadores en les licitacions públiques.
23 i 24 de febrer de 2023
Saló digital destinat a orientar i assessorar els joves i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. Amb activitats de caire formatiu i informatiu.
13 de maig de 2023
Mercat d’intercanvi i venda de productes de segona mà. L’objectiu és donar una segona oportunitat a la roba, calçat, joguines, petits mobles, objectes de decoració, bosses… que ocupen espai a casa i ja no s’utilitzen.
14 d’agost de 2023
Fira del producte de proximitat per donar a conèixer arreu de la comarca els productes propis del municipi, amb la participació dels petits productors i el comerç del poble i obert als professionals que treballin amb producció o elaboració pròpia i artesans.
Del 17 al 19 d'octubre de 2023
Fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions. Destaquen també les nombroses jornades tècniques.
Del 17 al 19 d’octubre de 2023
Saló professional de serveis i equipaments per als càmpings i els allotjaments turístics, que s’ha convertit en un punt de trobada de propietaris i gerents de càmpings, allotjaments turístics, resorts, ciutats de vacances, establiments esportius i de lleure, etc.
11 i 12 de novembre de 2023
El saló reuneix expositors d’una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. Les desfilades de moda de les cases comercials són un altre dels atractius de la fira.