Pont de la Puríssima de 2024
Mercat de productes nadalencs i artesans amb la presència d’empreses locals d’artesania i alimentació.
Pont de la Puríssima de 2024
Fira de compra i venda de material de esquí nou i de segona mà.
Del 19 al 21 de gener de 2024
Aquesta fira se celebra des de l´any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
21 de gener de 2024
Mercat de productes artesanals i de proximitat, amb productes alimentaris, bijuteria, minerals, demostració d’oficis… També es fa una demostració de caça amb falcons i altres aus rapinyaires. Al migdia hi ha la benedicció dels animals i els Tres Tombs de Sant Antoni.
4 de febrer de 2024
Aquesta primera fira de l’Oli dels Pirineus gira a l’entorn del món de l’oli, la producció local, les varietats de muntanya, els petits molins i tot el desenvolupament econòmic que hi ha actualment i tot el seu potencial que té encara per recòrrer. El poble d’Aramunt disposa d’un molí públic on s’intercalen les parades tradicionals […]
13 de febrer de 2024
En aquest mercat hi haurà una representació dels comerciants de Ponts i productes agroalimentaris de la zona i de les comarques veïnes. Embotits, vins, formatges, mel, xocolata… són alguns dels productes que s’hi podran trobar.
24 i 25 de febrer de 2024
Els concessionaris d’Agramunt exposen més d’un centenar de vehicles d’ocasió, kilòmetre 0 i gerència. També s’ha incorporat una mostra d’automòbils elèctrics i híbrids.
De l'1 al 3 de març de 2024
Saló amb periodicitat anual centrat en els automòbils d’ocasió (turismes, 4×4, vehicles industrials, caravanes i autocaravanes).
2 i 3 de març de 2024
20a edició de la fira. Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la Festa del Vi.