Del 5 al 7 de febrer
Aquesta fira se celebra des de l’any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’Oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
16 de febrer
Fira-mercat basada principalment en els productes gastronòmics i de proximitat, amb la participació de parades dels comerços locals i d’arreu del territori. Es desenvolupa al llarg del matí de manera paral·lela a la cocció de les 12.000 racions de Lo Ranxo.
27 i 28 de febrer
Exposició de drons de competició, pista de vol, circuit indoor, competicions de drons amb càmeres de vídeo, tallers i masterclass, etc.
27 i 28 de febrer
Els concessionaris d’Agramunt exposen més d’un centenar de vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i gerència. Paral·lelament, a l’Espai Mobilitat del Futur es mostren automòbils elèctrics i híbrids.
5 i 6 de març
Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la 6a Festa del Vi.
13 de març
Fira que vol oferir un espai de difusió i promoció de productes independentistes i etiquetats en català, a més de ser un punt de trobada festiu, lúdic i familiar i amb un acte concret de reivindicació per totes i tots els qui treballen en el camí cap a la independència.
26, 27 i 28 de març
Fira consolidada que arriba a la divuitena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
Darrer cap de setmana de març (per concretar)
Fira d’art, cultura i gastronomia de proximitat i actuacions diverses. També hi haurà jocs tradicionals per a grans i petits i tastet de productes gastronòmics de proximitat.
2 i 3 d'abril
Fira de formatges amb àrea de tast, jornada tècnica i activitats, tot al voltant dels formatges artesans catalans.