Data per determinar
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
Data per determinar
El visitant de la fira podrà conèixer diferents mestres lutiers, la forma dels seus instruments, analitzar-ne les parts, observar els dissenys dels diferents models i els materials. Les escoles de luteria, al llarg del temps, han estat molt importants per la gran varietat de sonoritats que han sorgit dels seus instruments.
Del 28 de setembre a l'1 d’octubre de 2023
Fira de proveïdors de la indústria fructícola adreçada exclusivament a professionals del sector de la fruita.
Principis de desembre de 2023 (matí)
Promoció i venda de l’oli d’oliva verge extra elaborat per la Cooperativa Sant Fortunat. Interessant visita guiada pel poble i entrada gratuïta al Museu de l’Oli i del món rural.
Data per determinar
Al voltant de les festes de Nadal, diverses poblacions de la Segarra celebren una fira de productes artesans de temàtica nadalenca. La fira es complementa amb diverses activitats pròpies d’aquestes dates.
Del 20 al 22 de gener de 2023
Aquesta fira se celebra des de l´any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
22 de gener de 2023
Mercat de productes artesanals i de proximitat, amb productes alimentaris, bijuteria, minerals, demostració d’oficis… També es fa una demostració de caça amb falcons i altres aus rapinyaires. Al migdia hi ha la benedicció dels animals i els Tres Tombs de Sant Antoni.
Del 21 al 23 de febrer de 2023
Espai de trobada virtual entre la Paeria i el seus potencials proveïdors per promoure una contractació pública sostenible, transparent, accessible i per impulsar la participació de pimes, firmes locals, emprenedores i innovadores en les licitacions públiques.
23 i 24 de febrer de 2023
Saló digital destinat a orientar i assessorar els joves i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. Amb activitats de caire formatiu i informatiu.