Principis de desembre de 2023 (matí)
Promoció i venda de l’oli d’oliva verge extra elaborat per la Cooperativa Sant Fortunat. Interessant visita guiada pel poble i entrada gratuïta al Museu de l’Oli i del món rural.
Del 20 al 22 de gener de 2023
Aquesta fira se celebra des de l´any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
Del 24 al 26 de març de 2023
Fira consolidada que arriba a la dinovena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
Del 6 al 8 de maig de 2023
Fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola a la capital de les Garrigues. Es desenvolupa als jardins del Terrall.
17 de juny del 2023
Jornada temàtica sobre la cultura del vi, tastos i degustacions de vins i productes de proximitat.
17 de setembre del 2023
La festa consistirà en una recreació històrica de l’època de la invasió napoleònica a la península, amb la presència d’un mercat de pagès d’aquest període.
28 i 29 d'octubre de 2023
Jornada festiva al voltant de l’oli d’oliva on es podran aprendre les característiques de l’oli nou, realitzar activitats artístiques o veure en funcionament la maquinària d’un molí del segle XX, tot això en un mateix dia! A més, durant tot el dia hi haurà mercat de productes artesans de les Garrigues.
Del 24 al 26 de novembre de 2023
Amb una tradició de més de 500 anys, a la Fira de Santa Caterina es pot gaudir d’activitats culturals i lúdiques. Amb la Fira de l’Oliva Arbequina com a protagonista central, podeu venir a comprar el primer oli del raig verge extra al bressol de l’oliva arbequina. Dins la Fira de l’Oliva Arbequina destaca el […]
26 de novembre de 2023
L’objectiu de la mostra és la promoció i venda de l’oli d’oliva verge extra elaborat per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa. A més de l’oli, els visitants podran adquirir els productes d’elaboració tradicional artesana típics de Juncosa i la comarca.