Del 19 al 21 de gener de 2024
Aquesta fira se celebra des de l´any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
3 de març de 2024
La cooperativa Agrícola de l’Albi celebra la XIX Festa de l’Oli amb un esmorzar gratuït per a tothom. Durant tot el matí hi ha visites guiades a les instal·lacions de la cooperativa.
10 de març de 2024
Jocs populars i fira d’artesania a Bovera. Mercat de proximitat, exposició d’antiguitats, torneig de bitlles, tallers i demostració d’oficis, vermut popular, esmorzar i dinar a preu popular, xocolatada, sorteig de paneres, etc.
Del 29 al 31 de març de 2024
Fira consolidada que arriba a la dinovena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
Maig de 2024 (per determinar)
Fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola a la capital de les Garrigues. Es desenvolupa als jardins del Terrall.
15 de juny del 2024
Jornada temàtica sobre la cultura del vi, tastos i degustacions de vins i productes de proximitat.
15 o 22 de setembre del 2024 (per confirmar)
La festa consistirà en una recreació històrica de l’època de la invasió napoleònica a la península, amb la presència d’un mercat de pagès d’aquest període.
Octubre de 2024 (per determinar)
Fira de cervesa artesana creada per promoure i donar a conèixer la gran varietat de cerveses artesanes de la demarcació. Compta amb una dotzena d’elaboradors, música, actuacions infantils, tallers, etc.
3 de novembre de 2024
Jornada festiva al voltant de l’oli d’oliva on es podran aprendre les característiques de l’oli nou, realitzar activitats artístiques o veure en funcionament la maquinària d’un molí del segle XX, tot això en un mateix dia! A més, durant tot el dia hi haurà mercat de productes artesans de les Garrigues.