Del 5 al 7 de febrer
Aquesta fira se celebra des de l’any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’Oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
26, 27 i 28 de març
Fira consolidada que arriba a la divuitena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
21, 22 i 23 de maig
Fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola a la capital de les Garrigues. Es desenvolupa als jardins del Terrall.
19 de juny
Jornada temàtica sobre la cultura del vi, tastos i degustacions de vins i productes de proximitat.
12 de setembre
La festa consistirà en una recreació històrica de l’època de la invasió napoleònica a la península, amb la presència d’un mercat de pagès d’aquest període.
31 d’octubre
Jornada festiva al voltant de l’oli d’oliva on es podran aprendre les característiques de l’oli nou, com elaborar gravats de gran format o veure en funcionament la maquinària d’un molí del segle XX, tot això en un mateix dia! A més, durant tot el dia hi haurà mercat de productes artesans de les Garrigues.
Del 19 al 21 de novembre
Amb una tradició de més de 500 anys, a la Fira de Santa Caterina es pot gaudir d’activitats culturals i lúdiques. Amb la Fira de l’Oliva Arbequina com a protagonista central, podeu venir a comprar el primer oli del raig verge extra al bressol de l’oliva arbequina. Dins la Fira de l’Oliva Arbequina destaca el […]
28 de novembre
L’objectiu de la mostra és la promoció i venda de l’oli d’oliva verge extra elaborat per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa. A més de l’oli, els visitants podran adquirir els productes d’elaboració tradicional artesana típics de Juncosa i la comarca.
5 de desembre
Fira per donar a conèixer l’oli nou amb tastos, conferències, degustacions, etc. També s’hi pot trobar diverses parades de productes artesanals. Un dinar popular posa fi a la jornada.