Del 14 al 16 de maig
68a edició de la fira multisectorial, que es converteix en l’aparador de tota la comarca. El públic hi pot trobar bestiar, artesania, indústria, comerç, entitats, actes lúdics i culturals, entre altres.
4, 5 i 6 de juny de 2021
La Fira Catalana de la Maquinària Agrícola i Saló de l’Automòbil. Mostra de caràcter internacional, que inclou un important programa complementari i paral·lel amb conferències i jornades sobre el món agrari i diferents activitats culturals.
14 i 15 d'agost
Fira dedicada a l’ovella i als productes artesanals de manufactura i alimentació relacionats amb aquest animal.
26 de setembre
Mostra en la qual es pot trobar bestiar, gran varietat de productes agroalimentaris i artesania de la zona. En el marc de la fira es porta a terme l’exposició i venda de bestiar.
30 de setembre al 3 d’octubre
Manifestació firal agrària més gran que se celebra a l’Estat durant el segon semestre de l’any. Hi destaquen els sectors de maquinària agrícola i de la fruita. També inclou un ampli programa de jornades tècniques i convocatòria de premis, a més de visites d’importadors.
2 i 3 d’octubre
Concurs de Cavall Pirinenc Català i mostra d’ovella xisqueta. Concurs d’animals de raça bruna, mostra i mercat de vaques de raça bruna, xarolesa, llemosina, flevick i salers. La fira també inclou demostracions d’antics oficis relacionats amb la ramaderia i la vida rural, la Fireta, un espai especialment pensat per a la mainada amb jocs i […]
6 d'octubre
Fira recuperada l’any 1995 que serveix per vendre els animals que han nascut a la primavera i que han estat a la muntanya pasturant tot l’estiu. Durant aquest dia, Les es converteix en un punt de trobada de ramaders del Pallars, la Ribagorça, Aragó, el sud de França i la Val d’Aran. També hi ha […]
7 d'octubre
Exposició de bestiar de la zona i parades de marxants.
8 d'octubre
Mostra de bestiar de la zona i parades de marxants.