El 29 i 30 de maig
68a edició de la fira multisectorial, que es converteix en l’aparador de tota la comarca. El públic hi pot trobar bestiar, artesania, indústria, comerç, entitats, actes lúdics i culturals, entre altres.
4, 5 i 6 de juny de 2021
La Fira Catalana de la Maquinària Agrícola i Saló de l’Automòbil. Mostra de caràcter internacional, que inclou un important programa complementari i paral·lel amb conferències i jornades sobre el món agrari i diferents activitats culturals.
14 i 15 d'agost
Fira dedicada a l’ovella i als productes artesanals de manufactura i alimentació relacionats amb aquest animal.
26 de setembre
Mostra en la qual es pot trobar bestiar, gran varietat de productes agroalimentaris i artesania de la zona. En el marc de la fira es porta a terme l’exposició i venda de bestiar.
30 de setembre al 3 d’octubre
Manifestació firal agrària més gran que se celebra a l’Estat durant el segon semestre de l’any. Hi destaquen els sectors de maquinària agrícola i de la fruita. També inclou un ampli programa de jornades tècniques i convocatòria de premis, a més de visites d’importadors.
2 i 3 d’octubre
Concurs de Cavall Pirinenc Català i mostra d’ovella xisqueta. Concurs d’animals de raça bruna, mostra i mercat de vaques de raça bruna, xarolesa, llemosina, flevick i salers. La fira també inclou demostracions d’antics oficis relacionats amb la ramaderia i la vida rural, la Fireta, un espai especialment pensat per a la mainada amb jocs i […]
6 d'octubre
Fira recuperada l’any 1995 que serveix per vendre els animals que han nascut a la primavera i que han estat a la muntanya pasturant tot l’estiu. Durant aquest dia, Les es converteix en un punt de trobada de ramaders del Pallars, la Ribagorça, Aragó, el sud de França i la Val d’Aran. També hi ha […]
7 d'octubre
Exposició de bestiar de la zona i parades de marxants.
8 d'octubre
Mostra de bestiar de la zona i parades de marxants.