Del 19 al 21 de gener de 2024
Aquesta fira se celebra des de l´any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
4 de febrer de 2024
Aquesta primera fira de l’Oli dels Pirineus gira a l’entorn del món de l’oli, la producció local, les varietats de muntanya, els petits molins i tot el desenvolupament econòmic que hi ha actualment i tot el seu potencial que té encara per recòrrer. El poble d’Aramunt disposa d’un molí públic on s’intercalen les parades tradicionals […]
13 de febrer de 2024
En aquest mercat hi haurà una representació dels comerciants de Ponts i productes agroalimentaris de la zona i de les comarques veïnes. Embotits, vins, formatges, mel, xocolata… són alguns dels productes que s’hi podran trobar.
2 i 3 de març de 2024
20a edició de la fira. Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la Festa del Vi.
3 de març de 2024
La cooperativa Agrícola de l’Albi celebra la XIX Festa de l’Oli amb un esmorzar gratuït per a tothom. Durant tot el matí hi ha visites guiades a les instal·lacions de la cooperativa.
29 i 30 de març de 2024
Fira de formatges amb àrea de tast, jornada tècnica i activitats, tot al voltant dels formatges artesans catalans.
Del 29 al 31 de març de 2024
Fira consolidada que arriba a la dinovena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
6 i 7 d'abril de 2024
Fira on la gastronomia i la cultura es fusionen per donar pas a tot un matí de degustacions de productes locals i gaudir de la cultura popular.
6 i 7 d'abril de 2024
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]