Del 21 al 23 de gener de 2022
Aquesta fira se celebra des de l´any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
1 de març de 2022
Festa singular que se celebra per cloure el Carnastoltes. L’essència és la cocció pública d’una mena d’escudella grassa i de pagès, el Ranxo, la seva benedicció, el tast i el repartiment per a tothom. Se’n serveixen més de 12.000 racions. Paral·lelament, mercat de productes alimentaris i artesans del territori i altres punts de Catalunya.
12 i 13 de març de 2022
18a edició de la fira. Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la Festa del Vi.
27 de març de 2022
Fira consolidada que arriba a la dinovena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
2 i 3 d'abril de 2022
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]
15 i 16 d'abril de 2022
Fira de formatges amb àrea de tast, jornada tècnica i activitats, tot al voltant dels formatges artesans catalans.
1 de maig de 2022 (per confirmar)
Alimentació, economia, cultura i sostenibilitat seran els eixos de Vianda, un festival de gastronomia de muntanya que se celebrarà a la Pobla de Segur amb caràcter anual, amb espais com el Mercat de Viandes o l’Espai Brasa, on es podrà gaudir dels productes agroalimentaris de la nostra terra.  
7 i 8 de maig de 2022
El dissabte tindrà lloc el mercat firal i activitats complementàries i el diumenge, la menjada popular de corder del Pallars.
14 i 15 de maig de 2022
Tàrrega convida a tastar les especialitats gastronòmiques. Es tracta d’un atractiu aparador del cóc urgellenc i de diverses receptes flequeres, a més d’altres propostes d’alimentació.