Del 5 al 7 de febrer
Aquesta fira se celebra des de l’any 1963 i té els seus orígens en la festivitat de Sant Antoni. L’any 1998 es va iniciar, juntament amb la Fira de les Garrigues, la primera edició de la Fira de l’Oli de qualitat verge extra. Els actes més importants que cal destacar són l’exposició d’oli dels diferents […]
16 de febrer
Fira-mercat basada principalment en els productes gastronòmics i de proximitat, amb la participació de parades dels comerços locals i d’arreu del territori. Es desenvolupa al llarg del matí de manera paral·lela a la cocció de les 12.000 racions de Lo Ranxo.
5 i 6 de març
Exposició, mostra, degustació, xerrades i venda de trumfos, tòfones i productes agroalimentaris. Concurs de pelar trumfos, premi al trumfo de més pes, receptes de cuina amb trumfos, etc. També tindrà lloc la 6a Festa del Vi.
26, 27 i 28 de març
Fira consolidada que arriba a la divuitena edició. Hi podreu trobar demostracions, productes, xerrades i activitats diverses (jocs, degustacions, taller de cuina, tasts, àpats populars…) per a totes les edats sobre els productes estrella de Vinaixa, que són la pedra i l’oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina.
Darrer cap de setmana de març (per concretar)
Fira d’art, cultura i gastronomia de proximitat i actuacions diverses. També hi haurà jocs tradicionals per a grans i petits i tastet de productes gastronòmics de proximitat.
2 i 3 d'abril
Fira de formatges amb àrea de tast, jornada tècnica i activitats, tot al voltant dels formatges artesans catalans.
10 i 11 d'abril
Fira en què la mel i els productes relacionats amb aquest producte en són els protagonistes. Els dies previs a la fira se celebren les Jornades Tècniques de la mel i les abelles, entre altres actes. El diumenge al matí se celebra la fira, on es podrà comprar i degustar mel i també s’hi trobaran […]
1 de maig (per confirmar)
Alimentació, economia, cultura i sostenibilitat seran els eixos de Vianda, un festival de gastronomia de muntanya que se celebrarà a la Pobla de Segur, amb caràcter anual i amb espais com el Mercat de Viandes o l’Espai Brasa, on es podrà gaudir dels productes agroalimentaris de la nostra terra.
8 i 9 de maig
Fira Pallars Terra de Corder i 5a Festa Pallars de Foc. La fira tindrà com a fil conductor el corder del Pallars, la gastronomia i el foc.