Del 29 d'abril a l'1 de maig de 2023
Fira multisectorial dels principals motors econòmics de la ciutat, on també si realitzen demostracions per tal de dotar a la fira del dinamisme que l’ha anat caracteritzant en les darreres edicions.
4 de juny de 2023
FiraBell és una fira que aposta per la difusió dels productes alimentaris de proximitat i també per donar a conèixer l’artesania, el comerç i la indústria local.
26 i 27 d’agost de 2023
La Fira de Sant Bartomeu vol ser un aparador dels productes que es fan a la zona (oli, formatges, vins, embotits, cerveses…) tots ells productes locals, de proximitat i de molta qualitat. A més de l’oferta gastronòmica la fira es caracteritza per les activitats que complementen el programa: tallers, xerrades, degustacions, demostracions, sopar amb música […]
24 de setembre de 2023
Fira multisectorial basada en productes de proximitat i del camp.  
1 de novembre de 2023
Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans i que ha recuperat també el seu vessant ramader. Dins el marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.
4 i 5 de novembre de 2022
Fira multisectorial a l’aire lliure amb tota classe de productes de la zona. Mostra i concurs d’ovella “Xisqueta”. Activitats per a grans i xics.
12 de novembre de 2023
Durant el matí, mercat de segona mà i d’intercanvi amb parades de productes diversos de segona mà amb l’objectiu de compra, venda i intercanvi de productes. També s’hi poden trobar productes artesans i de proximitat.