24 i 25 d'abril
Fira d’alimentació, artesania i exposicions. Tocs de campana fets pels campaners de diferents pobles, recordant l’antic ofici de campaner. Esmorzar popular, portes obertes al castell i dinar popular.
6 de juny
FiraBell és una fira que aposta per la difusió dels productes alimentaris de proximitat i també per donar a conèixer l’artesania, el comerç i la indústria local.
21 i 22 d’agost
La fira se celebra des del 1443, cada cop amb un caire més gastronòmic. A l’espai D’GUSTA (fira gastrònomica de proximitat i artesana) es podran tastar les tapes dels bars i els restaurants de la zona i els vins de la subzona d’Artesa de Segre, les cerveses artesanes i els formatges artesanals. També hi ha […]
1 de novembre
Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans. Dins del marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.
6 i 7 de novembre
Fira multisectorial a l’aire lliure amb tota classe de productes de la zona. Mostra i concurs d’ovella “Xisqueta”. Activitats per a grans i xics.
Últim cap de setmana de novembre
Durant el matí, mercat de segona mà i d’intercanvi amb parades de productes diversos de segona mà amb l’objectiu de compra, venda i intercanvi de productes. També s’hi poden trobar productes artesans i de proximitat