13 i 14 d'abril de 2024
Promoció i venda de productes locals i Km 0. Adreçada al turisme, els amants de l’ornitologia, la gastronomia i el comerç local i de proximitat.
27 d'abril de 2024
Festival japonés a Ivars d’Urgell, amb parades, tallers, música, dansa, exposicions, gastronomia i tot el que representa la cultura nipona.
27 i 28 d'abril de 2024
Fira dels principals motors econòmics de la ciutat, on també si realitzen demostracions en diferents escenaris per tal de dotar a la fira del dinamisme que l’ha anat caracteritzant en les darreres edicions.
2 de juny de 2024
FiraBell és una fira que aposta per la difusió dels productes alimentaris de proximitat i també per donar a conèixer l’artesania, el comerç i la indústria local.
8 i 9 de juny de 2024
Fira de parades artesanes i de proximitat i cercaviles pels diferents carrers del poble, sopar de germanor al Pou Bo, mercat artesà, activitats, animació infantil, etc.
22 de de juny de 2024
Palau de Noguera va ser Vila Hospitalera entre 1162-1853. Aquest 2022 l’associació Palatium arrenca una proposta firal on el visitant coneixerà a través de diferents activitats i recreacions la Comanda Hospitalera de Susterris. En un escenari d’ambientació rural i de l’època barroca, també es faran visites guiades i s’obriran cellers i eres de la vila […]
24 i 25 d’agost de 2024
La tradicional Fira de Sant Bartomeu, que arribarà a la 580a edició, se celebrarà el 24 i 25 d’agost amb més productors de la zona. Així, la fira es centrarà en els tradicionals sopars tast de productes locals del vespre de dissabte i diumenge, acompanyats de música en directe, i es mantindrà el tradicional mercat […]
29 de setembre de 2024
Fira multisectorial basada en productes de proximitat i del camp.  
1 de novembre de 2024
Fira multisectorial que es fa cada any la diada de Tots Sants, en què participen comerciants i artesans i que ha recuperat també el seu vessant ramader. Dins el marc de la fira també s’organitzen activitats d’interès cultural.