27 i 28 de febrer
Exposició de drons de competició, pista de vol, circuit indoor, competicions de drons amb càmeres de vídeo, tallers i masterclass, etc.
4, 5 i 6 de juny de 2021
La Fira Catalana de la Maquinària Agrícola i Saló de l’Automòbil. Mostra de caràcter internacional, que inclou un important programa complementari i paral·lel amb conferències i jornades sobre el món agrari i diferents activitats culturals.
6 de juny
Exposició d’art i col·leccions diverses de gent de Vilanova que mostra al públic les seves col·leccions privades o les seves aficions i habilitats i permet descobrir molts talents locals. S’exposa en parades davant de cada domicili i es genera un circuit per tot el municipi. També hi ha mostra de catifes de Corpus.
23 (vespre), 24 i 25 de juliol
Durant tres dies el poble de Bellvís viatja en el temps fins a situar-se a l’any 1637 per recrear la llegenda de Cal Bufalà, casa noble de la vila, i els fets històrics ocorreguts amb l’entrada de les tropes de Felip IV a Catalunya que provocaren la Guerra del Segadors. Teatre, malabars, focs d’artifici, gralles, […]
18 i 19 de setembre
Dioramistes d’arreu de Catalunya exposen maquetes temàtiques en un gran espai de 1.400 metres quadrats. La fira inclou botigues especialitzades en productes Playmobil, concurs de petits diorames, joc de buscaclicks i concursos per les xarxes.
3 d’octubre
Espai per descobrir i degustar tots els formatges artesans de les comarques de Ponent de Catalunya. Presència dels productors i activitats paral·leles: maridatges, concurs gastronòmic, formatgeria convidada, proclamació del 2n Formatger de l’Oest…
16 i 17 d'octubre
Jornades tècniques i exposicions de pomes. Activitats esportives (Correpoma), culturals i festives per promocionar la poma de Barbens.