Data per determinar
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
Del 28 de setembre a l'1 d’octubre de 2023
Fira de proveïdors de la indústria fructícola adreçada exclusivament a professionals del sector de la fruita.
Del 21 al 23 de febrer de 2023
Espai de trobada virtual entre la Paeria i el seus potencials proveïdors per promoure una contractació pública sostenible, transparent, accessible i per impulsar la participació de pimes, firmes locals, emprenedores i innovadores en les licitacions públiques.
23 i 24 de febrer de 2023
Saló digital destinat a orientar i assessorar els joves i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. Amb activitats de caire formatiu i informatiu.
Del 3 al 5 de març de 2023
Saló amb periodicitat anual centrat en els automòbils d’ocasió (turismes, 4×4, vehicles industrials, caravanes i autocaravanes).
11 i 12 de març de 2023
Saló d’àmbit internacional dedicat a l’oci i al modelisme ferroviari amb la participació d’expositors estatals i internacionals.
20 i 21 de maig de 2023
La Fira de la Il·lustració intenta recrear l’època en què va nàixer la nova població d’Almacelles, durant la segona meitat del segle XVIII. Balls d’època, un mercadet d’articles artesanals, peces teatrals i musicals d’aquell segle i una mostra de vestits a càrrec del grup de recració històrica són els eixos principals d’aquesta fira. A l’ensems, […]
21 de maig de 2023
Mercat en honor al patró del municipi, Sant Gaietà. Parades artesanes de tot tipus. Mostra d’oficis tradicionals, actes culturals i lúdics.
21 de maig de 2023
La vila d’Alcarràs fa molts anys que celebra una activitat firal amb la finalitat de promocionar l’economia de la vila aglutinant agricultura, ramaderia i comerç. Per a Alcarràs la Fira és l’oportunitat de donar-se a conèixer, de donar a conèixer els seus productes, donar una empenta al teixit comercial i productiu de la nostra vila […]