De l'1 al 3 de març de 2024
Saló amb periodicitat anual centrat en els automòbils d’ocasió (turismes, 4×4, vehicles industrials, caravanes i autocaravanes).
16 i 17 de març de 2024
Saló d’àmbit internacional dedicat a l’oci i al modelisme ferroviari amb la participació d’expositors estatals i internacionals.
21 de març de 2024
Saló digital destinat a orientar i assessorar els joves i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. Amb activitats de caire formatiu i informatiu.
19 de maig de 2024
Mercat en honor al patró del municipi, Sant Gaietà. Parades artesanes de tot tipus. Mostra d’oficis tradicionals, actes culturals i lúdics.
Data per determinar
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
8 i 9 de juny de 2024
Aquesta festa va començar a celebrar-se l’any 1997 amb motiu del 850 aniversari de la concessió de la Carta de Població pel comte Ramon Berenguer IV. Hi ha escenificacions teatrals per tota la vila amb escenaris d’època.
Del 4 al 7 de juliol de 2024
Esdeveniment cultural i festiu obert a tothom que combina l’espectacle de circ amb una fira d’artesania, espectacles familiars, tallers, concurs de fotografia, concerts, espai d’acampada…
29 de setembre de 2024
Fira multisectorial basada en productes de proximitat i del camp.  
Del 26 al 29 de setembre de 2024
Manifestació firal agrària més gran que se celebra a l’Estat durant el segon semestre de l’any. Hi destaquen els sectors de maquinària agrícola i de la fruita. També inclou un ampli programa de jornades tècniques i convocatòria de premis, a més de visites d’importadors.