24 abril
Recreació romànica al carrer la Vileta, sopar, xerrades, sabó de casa amb timó, parades de productes de proximitat i artesanals. Segons l’evolució de la pandèmia la fira serà virtual.
24 i 25 d'abril
Mercat artesanal de la Il·lustració, amb productes de tota mena, espectacles de carrer, cercaviles, etc. A més, fira de productes locals d’Almacelles.
30 d'abril, 1 i 2 de maig
Durant tres dies la ciutat de Lleida s’omple de titelles. Més de 100 actuacions de companyies arribades d’arreu envaeixen teatres i places de la ciutat.
Tercer diumenge de maig
Mercat en honor al patró del municipi, Sant Gaietà. Parades artesanes de tot tipus, mostra d’oficis tradicionals, actes culturals i lúdics i ofrena de les 12 espigues a Sant Gaietà.
Juny (per concretar)
Festival aeronàutic amb demostracions de vols i amb estands d’empreses relacionades amb el món de l’aeronàutica.
De l'1 al 4 de juliol
Esdeveniment cultural i festiu obert a tothom que combina l’espectacle del circ amb una fira d’artesania, espectacles familiars, tallers, concurs de fotografia, concerts, etc.
30 de setembre al 3 d’octubre
Manifestació firal agrària més gran que se celebra a l’Estat durant el segon semestre de l’any. Hi destaquen els sectors de maquinària agrícola i de la fruita. També inclou un ampli programa de jornades tècniques i convocatòria de premis, a més de visites d’importadors.
30 de setembre al 3 d’octubre
Fira de proveïdors de la indústria fructícola adreçada exclusivament a professionals del sector de la fruita.
Primer dissabte d'octubre
Aparador de les millors cerveses artesanes que es fabriquen a Catalunya. La mostra està amenitzada amb música en directe, foodtrucks de tota mena i animació infantil durant tot el dia.