15 d’abril de 2022
Ara fa més de cent anys els mercats eren molt diferents de com són ara. Els productes, les parades, els oficis d’abans, les olors, les tradicions, els costums, etc. Cada Divendres Sant Torà recupera les tradicions mercadals del passat i ens ofereix productes artesans de qualitat.
15 d'abril de 2022
Fira rural sobre artesania, alimentació, de creixement i emprenedoria rural. Durant la jornada ens acompanyen balls tradicionals, espectacles i activitats per a tota la família.
23 i 24 d'abril de 2022
Mercat artesanal de la Il·lustració, amb productes de tota mena, espectacles de carrer, cercaviles, etc. A més, fira de productes locals d’Almacelles.
29 i 30 d'abril i 1 de maig de 2022
Durant tres dies la ciutat de Lleida s’omple de titelles. Més de 100 actuacions de companyies arribades d’arreu envaeixen teatres i places de la ciutat.
30 d'abril de 2022
Fira de caire cultural al voltant del circ. Espectacles d’acrobàcies, tallers infantils i familiars, concerts, pallassos i mags completen un esdeveniment festiu dedicat als més petits/es.
30 d'abril i 1 de maig de 2022
Festival obert i popular amb l’objectiu de valorar, impulsar i donar visibilitat als artistes i altres formes d’intervenció en l’espai públic rural, on art i música es fonen en un ambient ple de colors. També s’hi poden trobar tallers relacionats amb altres disciplines artístiques.
Per determinar
Exposició d’art i col·leccions diverses de gent de Vilanova que mostra al públic les seves col·leccions privades o les seves aficions i habilitats i permet descobrir molts talents locals. S’exposa en parades davant de cada domicili i es genera un circuit per tot el municipi. També hi ha mostra de catifes de Corpus.
Primer cap de setmana de maig de 2022 (per confirmar)
Diada cultural i lúdica en la qual, a més de les parades pròpies d’una fira, s’hi ofereixen diferents activitats artístiques, esportives, gastronòmiques i es potencien les iniciatives musicals locals. Exposicions diverses, esmorzar i dinar popular.
22 de maig de 2022
Mercat en honor al patró del municipi, Sant Gaietà. Parades artesanes de tot tipus, mostra d’oficis tradicionals, actes culturals i lúdics i ofrena de les 12 espigues a Sant Gaietà.