2 d'abril
Fira d’artesania i gastronomia que recull oficis d’antany i noves tècniques artesanals. Durant la jornada ens acompanyen balls tradicionals, espectacles i activitats per a tota la família. Dedicada al Griu, un personatge mitològic que forma part del bestiari de la vila de Peramola.
2 d’abril
Ara fa més de cent anys els mercats eren molt diferents de com són ara. Els productes, les parades, els oficis d’abans, les olors, les tradicions, els costums, etc. Cada Divendres Sant Torà recupera les tradicions mercadals del passat i ens ofereix productes artesans de qualitat.
16, 17 i 18 d'abril
Els propers 16, 17 i 18 d’abril arriba a Torrelameu el Sisquere Festival, que aplegarà artistes com Manel, Els Pets o els Amics de les Arts. Un festival que neix amb l’objectiu d’ajudar el sector cultural, que a causa de la pandèmia ha sofert tant, i que vol demostrar un cop més que la cultura […]
24 i 25 d'abril
Mercat artesanal de la Il·lustració, amb productes de tota mena, espectacles de carrer, cercaviles, etc. A més, fira de productes locals d’Almacelles.
30 d'abril, 1 i 2 de maig
Durant tres dies la ciutat de Lleida s’omple de titelles. Més de 100 actuacions de companyies arribades d’arreu envaeixen teatres i places de la ciutat.
Maig-juny (a concretar)
Amb la voluntat de fer intervencions artístiques i culturals als espais públics per millorar el poble, apropar l’art a tothom i donar més recursos a la seva gent, el festival, obert i popular, fon el muralisme, la música i el món rural amb tallers d’altres disciplines artístiques.
2 de maig
Diada cultural i lúdica en la qual, a més de les parades pròpies d’una fira, s’hi ofereixen diferents activitats artístiques, esportives, gastronòmiques i es potencien les iniciatives musicals locals. Exposicions diverses, esmorzar i dinar popular.
Tercer diumenge de maig
Mercat en honor al patró del municipi, Sant Gaietà. Parades artesanes de tot tipus, mostra d’oficis tradicionals, actes culturals i lúdics i ofrena de les 12 espigues a Sant Gaietà.
5 i 6 de juny
Fira recuperada de l’antiga que es feia al poble. Al voltant de la fira hi ha altres activitats, com ara conferències, tallers, concerts, etc.