14 d’abril de 2022 – Presenta al saló Alimentaria un torró que fusiona un tendre praliné d’ametlla amb Donuts®

Torrons Vicens desembar-cava a la fira Alimentaria fent gala de creativitat i innovació gastronòmica. Ho feia palès el seu darrer llançament, el torró de Donuts®, una varietat inèdita que fusiona els deliciosos sabors de torró i el mític dolç de forma rodona. Un tendre praliné d’ametlles i cremós fos amb Donuts® són els ingredients del producte, amb el qual la firma agramuntina fa un pas més en l’objectiu de desestacionalitzar el torró per convertir-lo en un postre excepcional els 365 dies de l’any.
No acabaven aquí les novetats del grup alimentari. Amb la garantia de qualitat de la marca Xocolata Jolonch presenten la nova gamma de Xocolates Diví, una col·lecció de xocolates amb probiòtics que ajuden tant a tenir un bon estat anímic com a controlar el pes. El campió del món de pastisseria, Jordi Bor-das, i el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer s’han aliat per desenvolupar cada recepta de la col·lecció, garantint la seua qualitat nutricional, sabor i textura. Dins de Diví es poden trobar varietats de matisos i intensitats de cacau, així com di-ferents propietats nutricionals en funció dels ingredients seleccionats. Comercialitzats en dos varietats, Chocoemotion i Chocobalance, totes les xocolates estan elaborades amb cacau i sucre de coco orgànics, dife-rents probiòtics i fins a un 30% de fibra soluble, per la qual cosa són un complement idoni per una dieta rica en fibra.
Saludables són també les noves varietats de beguda vegetal sense sucres afegits, comercialitzats per Almendrina. La històrica marca de Reus, ara en propietat de Torrons.

Vicens, ha llançat al mercat una llet d’ametlles sense sucre, una beguda d’ametlles i arròs i una beguda d’ametlles i civada. Tres opcions naturals i de sabor exquisit, com caracteritzen els productes de la marca des de fa més de 80 anys.

La llet d’ametlles està elaborada amb ametlla local, sense additius, i és la llet d’ametlles amb un percentatge més alt de fruit sec de tot el mercat, un 6%. El mateix alt valor acredita la beguda d’ametlles i arròs, amb un 15% d’arròs que li aporta un toc deliciós i una dolçor natural, ideal per a qualsevol esmorzar o berenar. Completa la gamma la beguda d’ametlles i civada, que, com les anteriors, és vegana i natural, al prescindir d’additius. Gràcies al seu alt contingut en civada (un 13%) ofereix un sabor suau i deliciós.