MERCAT DEL TRASTO

MERCAT DEL TRASTO

Mercat d’intercanvi i venda de productes de segona mà. L’objectiu és donar una segona oportunitat a la roba, calçat, joguines, petits mobles, objectes de decoració, bosses… que ocupen espai a casa i ja no s’utilitzen.
FORMAOCUPA

FORMAOCUPA

Saló digital destinat a orientar i assessorar els joves i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. Amb activitats de caire formatiu i informatiu.
SALÓ DENUVIS

SALÓ DENUVIS

El saló reuneix expositors d’una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. Les desfilades de moda de les cases comercials són un altre dels atractius de la fira.
FIRA DE LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA DE LLEIDA

FIRA DE LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA DE LLEIDA

Espai de trobada virtual entre la Paeria i el seus potencials proveïdors per promoure una contractació pública sostenible, transparent, accessible i per impulsar la participació de pimes, firmes locals, emprenedores i innovadores en les licitacions...
INNOCÀMPING

INNOCÀMPING

Saló professional de serveis i equipaments per als càmpings i els allotjaments turístics, que s’ha convertit en un punt de trobada de propietaris i gerents de càmpings, allotjaments turístics, resorts, ciutats de vacances, establiments esportius i de lleure,...